.

SLSFJLKJ Rusztikus Ferde Létra Polc, törülközőtartó, 5 Tier, 65cm Széles, Acél Váz, a Takarók, Törölközők, Sálak

SLSFJLKJ Rusztikus Ferde Létra Polc, törülközőtartó, 5 Tier, 65cm Széles, Acél Váz, a Takarók, Törölközők, Sálak

HUF 3.33

Az összeg
Készleten

- Készült Faforgácslap, acél anyagok, tartós, praktikus, hosszú élettartam. - Hozzon létre multi-funkcionális tárhely megszervezni a napi tételek, mint a ruhát, esernyő, cipő, stb. - Szilárd szerkezet, sima tapintású, elegáns forma, így a szobád egy elegáns érzés. - Egy minimalista design nem csak elhelyezésére több elem, hanem menteni több hely. - Alkalmas sok helyen fürdőszoba, nappali, hálószoba, erkély, valamint egyéb szobák a házban. - Készült Faforgácslap, acél anyagok, tartós, praktikus, hosszú élettartam. - Hozzon létre multi-funkcionális tárhely megszervezni a napi tételek, mint a ruhát, esernyő, cipő, stb. - Szilárd szerkezet, sima tapintású, elegáns forma, így a szobád egy elegáns érzés. - Egy minimalista design nem csak elhelyezésére több elem, hanem menteni több hely. - Alkalmas sok helyen fürdőszoba, nappali, hálószoba, erkély, valamint egyéb szobák a házban. - Készült Faforgácslap, acél anyagok, tartós, praktikus, hosszú élettartam.- Hozzon létre multi-funkcionális tárhely megszervezni a napi tételek, mint a ruhát, esernyő, cipő, stb.- Szilárd szerkezet, sima tapintású, elegáns forma, így a szobád egy elegáns érzés.- Egy minimalista design nem csak elhelyezésére több elem, hanem menteni több a hely.- Alkalmas sok helyen fürdőszoba, nappali, hálószoba, erkély, valamint egyéb szobák a házban.Tulajdonságok : - Szín : Rusztikus barna, fekete - Anyag : Farostlemez, acél - Méretek : 65 x 178 cm (W x H)- Súly : 4.2 kg Package a következők : - 1 x törölközőtartó - 1 x Szerelési készlet - 2 x Anti-tilt - 1 x Használati utasítás Óvintézkedések : - tilos a gyermekek mászni a termék játszani vele.- Biztonsági okokból kérjük, javítsa ki a készüléket a falra a mellékelt anti-tilt.Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de a legjobb, hogy megfeleljen your Notes : 1. Kérjük engedélyezett 1-3mm különbségek miatt kézi mérés, köszönöm a megértést!2. Mivel a különbség a különböző monitorok, kérem, értsék meg, hogy a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

A deklarált jellemzők

- Colours:
Rustic brown, black
- Materials:
Chipboard, steel
- Dimensions:
65 x 178 cm (W x H)
- Weight:
4.2 kg
Package include:
- 1 x Towel rail:
- 1 x Assembly kit:
- 2 x Anti-tilt device:
- 1 x User manual :
Precautions:
- It is forbidden for children to climb on the product and play with it.:
- For safety reasons, please fix the product to the wall with the provided anti-tilt device.:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Notes:
1. Please allowed 1-3mm differences due to manual measurement, thank you for your understanding!:
2. Due to the difference between different monitors, please understand that the picture may not reflect the actual color of the item. :