.

LiRuiPengBJ Tér Nagyító Szemüveg, 6-Szor Hordozható Vékony Kártya Nagyító, Kézi Nagyító, az Idősek, az Alacsony Látás, Apró

LiRuiPengBJ Tér Nagyító Szemüveg, 6-Szor Hordozható Vékony Kártya Nagyító, Kézi Nagyító, az Idősek, az Alacsony Látás, Apró

HUF 5102.10

Az összeg
Készleten

1.☆Alkalmazások : A nagyító, a világos jó ideális olvasás, a könyvek, újságok, szerződések, magazinok vagy megfigyelni az apró tárgyakat. 2.☆LED : Ez égő nagyító LED fény, mely egy nagy élmény, még a sötétben is. 3.☆Hordozható kialakítás : a nagyító lehet helyezni a pénztárcádat, vagy a zsebében, kényelmes szállítására. 4.☆2 az 1-ben lencse : Ez a nagyító fény, egy kis kerek 6 X lencse, nagy 3 X lencse nyújt különböző nagyító hatása. 5.☆Anyag : A lencse zsebében nagyító készült kiváló minőségű akril, ami nem könnyű megtörni Üdv konzultálni.Jellemzők : egy kis kerek 6 X lencse, nagy 3 X lencse nyújt különböző nagyító hatása.Egy LED fény, mely egy nagy élmény, még a sötétben is.Ez lehet helyezni a pénztárcádat, vagy a zsebében, kényelmes szállítására.A lencse kiváló minőségű akril, ami nem könnyű megtörni.Ideális olvasás, a könyvek, újságok, szerződések, magazinok vagy megfigyelni az apró tárgyakat.Specifikáció : Anyag : Műanyag + Acrylic Magnification : 3 X, 6 XWeight : Kb.45g/ 1.6oz6 X Méret : Kb.45*45 mm/ 1.8*1.8in3 X Átmérő : 20mm/ 0.8 in Package Lista : 1 * Kártya Magnifier Tips : 1.Tartsa távol az éles tárgyakat, hogy ne sértse a lencse.2.Kerülje a túlzott aktuális, illetve ne használjon újratölthető elemeket.3.Akkumulátor nélkül.Ha nem használja hosszú ideig, kérem, nyissa ki a hátsó fedelet, majd vegye ki az akkumulátort, hogy megakadályozza az akkumulátor szivárgása.Ha bármilyen kérdése van a vásárlás előtt, vagy használ, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Adunk a legtöbb őszinte, valamint kielégítő választ, amint megkapjuk az információt.

A deklarált jellemzők

Material:
Plastic + Acrylic
Magnification:
3X, 6X
Weight:
Approx.45g/ 1.6oz
6X Size:
Approx.45*45mm/ 1.8*1.8in
3X Diameter:
20mm/ 0.8in
Package List:
1 * Card Magnifier:
Tips:
1.Keep away from sharp objects to avoid scratching the lens.:
2.Avoid excessive current and do not use rechargeable batteries.:
3.Without battery. If you do not use it for a long time, please open the back cover and remove the battery to prevent battery leakage.:
If you have any questions before buying or using, please feel free to contact us. We will give you the most truthful and satisfactory answer as soon as we receive the information. :