.

MXBAOHENG Ipar Elektromos Mixer Festék Keverő, a Gitt Por Kémiai Takarmány Bevonat Cement 220V Változó Sebesség (SS304 80mm)

MXBAOHENG Ipar Elektromos Mixer Festék Keverő, a Gitt Por Kémiai Takarmány Bevonat Cement 220V Változó Sebesség (SS304 80mm)

HUF 0.67

Az összeg
Készleten

1.Állandó munka, még akkor is, ha a tárgy keverési ellenállás-változás mixer sebesség állandó marad. 2.Elektronikus hat-sebesség sebesség, állítsa be a sebességet, csere nélkül markolat módon, a design, a sebesség beállítása a 300-850 fordulat / percet, elkerülhető a keverés rod elején a gyorsindítás azt jelenti, hogy egy tárgy, splash, hogy a művelet több, zavartalan, biztonságos. 3.Felszerelt túlterhelés védő, amikor túlterhelés, a gép automatikusan ne hagyd, hogy a gép sokkal tartósabb. 4.Termék design újszerű, összhangban az emberi test mérnöki, dupla fogantyú, fő vezérlő, majd add hozzá a puha műanyag zacskók, annak érdekében, hogy minden manipuláció kényelmes kényelmes qi kisebb, könnyebb. 5.Nagy teljesítményű 1600 w, jó motor, sebességváltó, hogy a gép több erős ellenállás tartós. 1.Állandó munka, még akkor is, ha a tárgy keverési ellenállás-változás mixer sebesség állandó marad. 2.Elektronikus hat-sebesség sebesség, állítsa be a sebességet, csere nélkül markolat módon, a design, a sebesség beállítása a 300-850 fordulat / percet, elkerülhető a keverés rod elején a gyorsindítás azt jelenti, hogy egy tárgy, splash, hogy a művelet több, zavartalan, biztonságos. 3.Felszerelt túlterhelés védő, amikor túlterhelés, a gép automatikusan ne hagyd, hogy a gép sokkal tartósabb. 4.Termék design újszerű, összhangban az emberi test mérnöki, dupla fogantyú, fő vezérlő, majd add hozzá a puha műanyag zacskók, annak érdekében, hogy minden manipuláció kényelmes kényelmes qi kisebb, könnyebb. 5.Nagy teljesítményű 1600 w, jó motor, sebességváltó, hogy a gép több erős ellenállás tartós.Parameters Mixing átmérő : 100-120mm Rated teljesítmény : 1600 WNo sebesség : 200-950r/min Rated feszültség : 220 V 50/60hz.

A deklarált jellemzők