.

LANKIZ Lash Klaszterek, D Curl DIY Lash Fájlokat, 72pcs Egyéni Szempillák, 10/12/14/16mm Mix Hossza Puha & Természetes Klaszter

LANKIZ Lash Klaszterek, D Curl DIY Lash Fájlokat, 72pcs Egyéni Szempillák, 10/12/14/16mm Mix Hossza Puha & Természetes Klaszter

HUF 2.67

Az összeg
Készleten

D CURL LASH KLASZTEREK : Egyéni szempillák tökéletesen helyettesíti a klasszikus szempilla extensions.D curl ad több választás.Testreszabhatja a szempillák otthon, különböző hosszúságú stílusok az alkalomtól függően.Hozd szalon minőségű, hogy otthon, a megtakarítás a pénzt, hogy a szalon.Folyamatosan kidolgozása mellett divatos szempillák, hogy igényeinek, még több ember.
SOFT & KEGYETLENSÉG-INGYENES SZEMPILLÁK : LANKIZ klaszter szempillák pack kézzel készült legmagasabb minőségű koreai szál, vegán, kegyetlenség-ingyenes, szinte súlytalan.10-16mm mix hossza, ultra-könnyű, kúpos vége, kényelmes viselet, fényes a szeme.
SZUPERFINOM LAPOS-ZENEKAR, KÖNNYŰ ALKALMAZNI : a Klaszter a szempillák a legjobb választás egy DIY lash extension otthon.A továbbfejlesztett folyamat teszi rendkívül vékony sáv, amely kényelmes viselet, természeténél fogva láthatatlan.Széles szár lash klaszterek, 5-szer gyorsabb & könnyebb, mint egyetlen szempilla extensions.Tökéletes a gyönyörű megjelenés, 3 perc.
JAVASOLJUK, HOGY HASZNÁLJA A BOND & SEAL RAGASZTÓ : azt is előírják, szempilla ragasztó kifejezetten a ezek a klaszter szempillák, akkor láthatjuk, hogy a boltban.Persze, DIY lash extension kit is külön megvásárolható! .
Egy KIS VÁLTOZÁS lehetővé TESZI a NAGY MÁS : LANKIZ összpontosít új stílus szempillák, s megígéri, hogy önnek egy szép élmény.Az elégedettség a legnagyobb törekvés.LANKIZ úgy véli, szeretni fogja az egyes szempillák.Kezdjük DIY!Ha bármilyen kérdése van, vagy nem felelnek meg a termékeink, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk előre, adunk egy elégedett megoldás.

A deklarált jellemzők