.

A Telefon Doboz Slim Esetben Kompatibilis a Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, Ütésálló Vízálló Eset, Táskák Ujjú (Szín : Kék Ég)

A Telefon Doboz Slim Esetben Kompatibilis a Samsung Galaxy Z Flip 3 5G, Ütésálló Vízálló Eset, Táskák Ujjú (Szín : Kék Ég)

HUF 1.67

Az összeg
Készleten

1. 100% vadonatúj, jó minőségű. 2. Kiváló minőségű PU bőr anyagból, hogy egy kellemes érzés, amikor a gazdaság. 3. Kompakt, egyedi, elegáns design, könnyű, divatos, kényelmes érzés. 4. Megvédi az értékes telefon a semmiből, a por, a sokk.Pontos Megfelelő : Ez az anti-collision telefon esetében csak kompatibilis Samsung Z Flip 3 5 G telefonok.Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell megvásárlása előtt.Tok Samsung Z Flip 3 5 G az Esetben a Nők / Grils/Férfi.Könnyen telepíthető, valamint kényelmes szállítására a Tulajdonság : -Ez a stílusos telefon esetében csak kompatibilis : Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G. -Ez a mobil telefon esetében elérte az ujjlenyomatok anti-csepp, karcálló, karcálló, valamint anti-teljes. -A lyuk a telefon esetében vágott pontosan. - Felülvizsgálati kivágások lehetővé, hogy teljes hozzáférést biztosít az összes jellemzőjét, valamint az ellenőrzések (kamera, ujjlenyomat-érzékelő, gombok, kikötők).A csomag tartalmazza : 1 x Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G az Esetben Lehetővé teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes gombok, kezelőszervek, majd port, anélkül, hogy távolítsa el a eset.

A deklarált jellemzők