.

CZDYUF Kis Speakerlight Hordozható Hangszóró, Bass Sztereó Hangszóró Kültéri hangdoboz (Szín : Fehér-Dinoszaurusz Doodle4)

CZDYUF Kis Speakerlight Hordozható Hangszóró, Bass Sztereó Hangszóró Kültéri hangdoboz (Szín : Fehér-Dinoszaurusz Doodle4)

HUF 25397.10

Az összeg
Készleten

5.0 magas sebesség, stabilitás pedig az erős anti-interferencia képességét.IP5 vízálló, teljesen zárt kialakítás nem félt az eső.HIFI eredeti hangminőség 6 D sokkoló hanghatások. 4 Q5 W teljes hangon, széles tartományú hangszóró, erős, átható hatalom, hanghatás több, megdöbbentő.Ha a kapcsolat a beépített nagyfelbontású zajcsökkentő mikrofon ki van kapcsolva, a zene automatikusan szünetel, a hívás fogadásához, illetve a hangszóró lesz hangon beszélgettek. 5.0 magas sebesség, stabilitás pedig az erős anti-interferencia képességét.IP5 vízálló, teljesen zárt kialakítás nem félt az eső.HIFI eredeti hangminőség 6 D sokkoló hanghatások. 4 Q5 W teljes hangon, széles tartományú hangszóró, erős, átható hatalom, hanghatás több, megdöbbentő.Ha a kapcsolat a beépített nagyfelbontású zajcsökkentő mikrofon ki van kapcsolva, a zene automatikusan szünetel, a hívás fogadásához, illetve a hangszóró lesz hangon beszélgettek. 5.0 magas sebesség, stabilitás pedig az erős anti-interferencia képességét.IP5 vízálló, teljesen zárt kialakítás nem félt az eső.HIFI eredeti hangminőség 6 D sokkoló hanghatások.4 Q5 W teljes hangon, széles tartományú hangszóró, erős, átható hatalom, hanghatás több, megdöbbentő.Ha a kapcsolat a beépített nagyfelbontású zajcsökkentő mikrofon ki van kapcsolva, a zene automatikusan szünetel, a hívás fogadásához, illetve a hangszóró lesz hangon beszélgettek.Megjelenés méret : 70*70*100mm Battery kapacitás : 500m Ah Signal, hogy hangot arány : 285db Playing idő : 3 H-4 HOutput teljesítmény : 5 WPacking lista : 1 * Speaker Note : 1. Kérem, engedje meg, 0‑2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Lehet elképzelni, hogy a szabadtéri tevékenységek, vagy utazás, figyeljen, amikor akarsz.

A deklarált jellemzők