.

1 Db 1000V Szigetelt Csavarhúzóval Szakmai CR-V Mágneses Tipp Villanyszerelő Eszközök, a TPR Nyél Otthoni Javítás Javítása

1 Db 1000V Szigetelt Csavarhúzóval Szakmai CR-V Mágneses Tipp Villanyszerelő Eszközök, a TPR Nyél Otthoni Javítás Javítása

HUF 635.40

Az összeg
Készleten

▶Szakmai érdekében.Minden Szigetelt csavarhúzó szerszám egyedileg tesztelt Szigetelt, hogy 1000 v AC megfelel az IEC 60900 Szabvány Szigetelt Eszközök.VDE, valamint GS hiteles garancia a biztonságos munka szabványoknak 1000 V-ot.
▶Prémium Anyagok.Szigetelt csavarhúzó fogad el, króm-vanádium acél penge, erősebb, tartósabb, mint a hagyományos acél, mely több erős nyomaték, rugalmasság, hogy megakadályozzák a vetkőzés.Cr-V acél, hő kezelés, magas keménységű, a jó tartás, ellenállás.Fekete csavarhúzó tipp garancia hosszú élettartam, fokozott korrózióvédelem, pontos fér bele elemet.
▶Mágneses Tippek.Ez a szakmai csavarhúzó erős mágneses tippek tudja tartani a csavarok könnyen könnyen, hogy szüntesse meg a csavart, miután befejezte kibontakozása.Megakadályozza, csökken, majd ezt követően elvesztése csavarokat.A tippek természetesen tartsa a csavarokat, ha szükséges, hogy nekik könnyű, hogy emelje fel bármikor, vagy a pillanatot.A mágneses tipp tudja tartani a legtöbb standard csavar méretek könnyebb csavart a nehezen elérhető területek.
▶Ergonomikus Fogantyú.TPR+PP kettős anyag csúszásmentes fogantyú markolat hogy vannak tervezve, kényelmes, tartós, ergonomikus használat érzés nélkül bármilyen fáradtság vagy a fájdalom.Anti-roll design megakadályozza, hogy a csavarhúzót a rolling az a munkahely, amely további forgatónyomatékot.
▶Széles Körben Használja.Ez a csavarhúzó nem csak alkalmas szakmai villanyszerelés, valamint DIY rajongók is alkalmas háztartási gépek, bútorok telepítés, számítógép javítás, gépjármű javítás, elektromos karbantartás, ipari alkalmazások, valamint számos nyilvános területeken élő, hogy megfeleljen a különböző elektromos szüksége van.Emlékeztető : Kérjük, gondosan ellenőrizze használat előtt annak érdekében, hogy a szigetelő réteg nem sérült, tiszta, száraz.YERSOXN 1 Db 1000 V Szigetelt Lapos Csavarhúzó Szakmai CR-V Mágneses Tipp Villanyszerelő Eszközök, a TPR Nyél Otthoni Javítás Javítása Kézműves ➤VDE, valamint GS hiteles garancia a biztonságos munka szabványoknak 1000 V-ot.Szigetelt pengék Elektromos alkalmazások, Védi az elektromos áramütés 1000 v-ot. ➤Készült tartós Króm-Vanádium-Acél hő kezelés, magas keménységű, a jó tartás, ellenállás.A megfeketedett, rozsda-bizonyíték kezelés teszi őket, nem kopott, tartós könnyen. ➤Fekete kivitelben penge mágneses tippek, amely kényelmesen vonzza a csavarokat, hogy a munka gyorsabb, hatékonyabb - nincs több keresni esett csavarokat vagy hogy meg kell tartani őket! ➤Ergonomikus markolat, kényelmes irányítást, még izzadt kezek, nagyobb nyomaték, mint a hagyományos kezeli. ➤Emlékeztető : Kérjük, gondosan ellenőrizze használat előtt ellenőrizze, hogy nem sérült a szigetelő réteg, valamint annak biztosítása érdekében, hogy a szigetelő réteg tiszta, száraz!.

A deklarált jellemzők