.

BAYTORY Rabbet Router Kicsit, 6 Csapágy Szett, Keményfém Szólt Multi Rabbeting Router Kicsit Meghatározott Több Mélyén, 1/8,

BAYTORY Rabbet Router Kicsit, 6 Csapágy Szett, Keményfém Szólt Multi Rabbeting Router Kicsit Meghatározott Több Mélyén, 1/8,

HUF 1077.30

Az összeg
Készleten

Méret : BAYTORY Rabbet Router Kicsit, 6 Csapágy Szett, Multi Rabbeting Router Kicsit Meghatározott Több Mélyén, 1/8", 1/4", 5/16", 3/8", 7/16", 1/2" Cserélhető Állítható Csapágyak, Vágva 1/2" rabbets a különböző mélységben akár 1/2" mély.A Vágás Különböző Anyagok : Rabbet Router Kicsit Meghatározott tömör fa, forgácslemez, közepes sűrűségű farostlemez, rétegelt lemez, stb.Ez lehet vágni szépen, illetve csökkenti a csiszolás.Jó Minőségű : C3 mikroszemcsés keményfém kések, kiváló minőségű ötvözött acélból, a szervek.Jó feldolgozás minősége, magas befejezni, élettartam Tartósság.Széles körben Használják : Ez a faipari maró tervezett hordozható, asztali faipari gravírozás gép tervezési, NEM használható elektromos fúró, fúró gép, meg ilyesmi.Csomagolás : Csomagolva egy műanyag Doboz, biztonsági tárolása, védelme.BAYTORY rabbet kicsit a router útmutató vágott tökéletes rabbets.BAYTORY rabbet kicsit az első választás az átlagos rabbeting művelet a rabbet kicsit, jön-állítható csapágy útmutató vágott tökéletes rabbets.Specifikáció : Élvonalbeli Anyag : Magas Minőségű Karbid Szín : Sárga Szár Átm. : 1/4" (6,35 mm) Vágás Hossz : 1/2" (12,7 mm) Rabbet fogásmélységek : 1/2", 7/16", 3/8", 5/16", 1/4", 1/8" a Csomag tartalmazza : 1 x Rabbet Router Kicsit 6 x Csapágyak : 1/8", 1/4", 5/16", 3/8", 7/16", 1/2" Cserélhető Biztonsági utasítások : 1. Mindig viseljen védőszemüveget, 2. Mindig használja a biztonsági fedelet által nyújtott asztali router 3. táblázat. Ne viseljen kesztyűt, hogy elkerüljük a veszélyt, hogy elkapnak, az eszköz, illetve húzza a kezét, hogy megcsonkított során kicsit pörög 4. Vizsgálja meg a bit használat előtt a repedések vagy chips.Ne használjon sérült vagy bika bit. 5. Ezt a terméket úgy tervezték, hordozható vagy asztali router gépek.Kérjük, ne használjon egy másik gép (stb.Kőműves) 6. Max.Rpm-ben 18000 Megjegyzés : 1. Határozza meg a méret a rabbet kell.Ez a bit készlet tartalmaz 6 változékony, csapágyak 2. Válassza ki a megfelelő útmutató csapágy, hogy készítsen hogy rabbet, használja a hexadecimális kulcsot, hogy telepítse a megfelelő irány a kicsit. 3. Ellenőrizze, hogy a csapágy, a biztonságosan meg lehet pörgetés szabadon. 4. Telepítse a kicsit a kézi vagy asztalra szerelt router, majd állítsa be a kis vágási magasság, hogy elérjék a kívánt mélység rabbet.Ha a router tábla, állítsa be a kerítésen, hogy összehangolja a vezető csapágy. 5. Kapcsolja be az útválasztót, majd óvatosan, hogy a vágás.Ha használja a kézi router, tartsd meg a csapágy szemben a szélén a munkadarab, mint te, hogy a vágás.Ha a táblázat segítségével szerelt router, tartsd meg a munkadarab a kerítés, mint te előre át a kicsit.

A deklarált jellemzők

Cutting Edge Material:
High Grade Carbide
Color:
Yellow
Shank Dia.:
1/4 (6.35mm)
Cutting Length:
1/2 (12.7mm)
Rabbet Cutting Depths:
1/2, 7/16, 3/8, 5/16, 1/4, 1/8
Package included:
1 x Rabbet Router Bit :
6 x Bearings:
1/8, 1/4, 5/16, 3/8, 7/16, 1/2 Interchangeable
Safety instructions:
1. Always wear eye protection :
2. Always using safety cover provided by benchtop router table :
3. Do not wear gloves to avoid hazard of getting caught in the tool and pulling your hand in to get mangled during bit spinning :
4. Examine the bits before use for cracks or chips. Do not use damaged or bull bits. :
5. This product is designed for portable or benchtop router machines. Please do not use in another machine (etc. Driller) :
6. Max. Rpm in 18000 :
Note:
1. Determine the size of the rabbet you need. This bit set includes 6 changeable bearings :
2. Select the appropriate guide bearing to produce that rabbet, use hex wrench to install the appropriate bearing on the bit. :
3. Make sure the bearing is on securely and can spin freely. :
4. Install the bit in a handheld or table-mounted router and set the bit cutting height to achieve the desired depth of rabbet. If using in a router table, set the fence so it aligns with the guide bearing. :
5. Turn on the router and carefully make the cut. If using a handheld router, keep the bearing up against the edge of your workpiece as you make the cut. If using a table-mounted router, keep the workpiece against the fence as you advance it past the bit. :