.

Kristálytiszta Akril Kezelni, Szép Átlátszó, Szekrényt Húz Könnyen Telepíthető Tartós a Fiókok(B01277S lyuk pályán 128-arany)

Kristálytiszta Akril Kezelni, Szép Átlátszó, Szekrényt Húz Könnyen Telepíthető Tartós a Fiókok(B01277S lyuk pályán 128-arany)

HUF 2.67

Az összeg
Készleten

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : A szál az akril kezelni kezelni egyértelmű, a csavart könnyen lehet csavarni, de könnyen összeszerelhető.PRÉMIUM ANYAG : A fogantyú készült cink ötvözet, egy tökéletes kombinációja a praktikum, dekoráció, tartós, erős.ÁTLÁTSZÓ DESIGN : Ez a kristály akril kezelni egy átlátszó design, ami egyedi, szép.Lakberendezési : Ez a tiszta akril kezelni jön a kiegészítőket a tökéletes dekoráció otthon.ALKALMAZHATÓ : Ez a kilincs alkalmas a szekrények, fiókok, drag, konyhaszekrények, szekrények, stb.Szolgáltatás : 1. KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : A szál az akril kezelni kezelni egyértelmű, a csavart könnyen lehet csavarni, de könnyen összeszerelhető.2. PRÉMIUM ANYAG : A fogantyú készült cink ötvözet, egy tökéletes kombinációja a praktikum, dekoráció, tartós, erős.3. ÁTLÁTSZÓ DESIGN : Ez a kristály akril kezelni egy átlátszó design, ami egyedi, szép.4. Lakberendezési : Ez a tiszta akril kezelni jön a kiegészítőket a tökéletes dekoráció otthon.5. ALKALMAZHATÓ : Ez a kilincs alkalmas a szekrények, fiókok, drag, konyhaszekrények, szekrények, stb.Specifikáció : Elem Típus : Kristály Akril Handle Material : Akril + Cink Alloy Weight : Kb. 78-80g / 2.75-2.82 oz Scope Alkalmazása : Szekrények, Szekrények, Fiókok, stb.A csomag Lista : 1 x Handle2 x Screw Note : Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hiba.

A deklarált jellemzők

Item Type:
Crystal Acrylic Handle
Material:
Acrylic + Zinc Alloy
Weight:
Approx. 78-80g / 2.75-2.82oz
Scope of Application:
Wardrobes, Cabinets, Drawers, etc.
Package List:
1 x Handle:
2 x Screw:
Note:
Manual measurement, please allow slight error: